KAYSERİ / MELİKGAZİ - Hacı Şükrü Baktır Anadolu İmam Hatip Lisesi

İngilizce Zümre Toplantısını Zümre Öğretmenlerimizin Katılımıyla Gerçekleştirdik.

Hacı Şükrü Baktır AİHL (Fen ve Soyal Bilimler Proje Okulu) olarak hazırlık sınıflarımızın ingilizce zümre toplantısını öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Yapılan toplantıda; Yıllık plan ve ders planlarının hazırlanması ve uygulanmasında konu ve kazanım ağırlıklarının dikkate alınması,  Derslerin işlenişinde uygulanacak öğretim yöntem ve tekniklerinin belirlenmesi, İngilizce dersinde başarıyı arttırmada alınabilecek tedbirler, Özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için bireyselleştirilmiş eğitim programları (BEP) ile ders planlarının görüşülmesi, Diğer zümre ve alan öğretmenleriyle yapılabilecek işbirliği ve esaslarının belirlenmesi, Ölçme ve değerlendirmenin görüşülmesi ve sınavların planlanması gibi pek çok konu ele alınarak ayrıntılarıyla mütalaa edildi.

Yayın: 06.12.2023 - Güncelleme: 24.02.2024 21:26 - Görüntülenme: 51